Aanmeldingen

Mocht u interesse hebben in onze school, dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding of één van onze open dagen bezoeken.

Tijdens een rondleiding of open dag vertellen we over onze school en laten we graag zien hoe er gewerkt wordt in de verschillende klassen. Ook heeft u de gelegenheid om vragen te stellen.
 
Als u een keus gemaakt heeft voor een school, dan kunt u uw kind aanmelden via Schoolwijzer Nijmegen voor de groepen 1 tot en met 8 van het basisonderwijs. U mag uw kind aanmelden vanaf de leeftijd van 2 jaar en 9 maanden. Door de nieuwe privacywet stuurt schoolwijzer geen brieven meer om u eraan te herinneren om u kind aan te melden.
U kunt uw kind het hele jaar door aanmelden. Doet u dat voor 1 maart voorafgaand aan de start van het schooljaar, dan heeft u de meeste kans dat uw kind een plek krijgt op een school van uw voorkeur. Meer gegevens over de Schoolwijzer Nijmegen kunt u vinden op www.schoolwijzernijmegen.nl
Nadat u van de Schoolwijzer bericht heeft gekregen dat uw kind op onze school geplaatst kan worden, neemt u zelf contact op met de school om een afspraak te maken voor het inschrijven van uw kind.
 
Inloopochtend - 'open dag'
 
Tijdens de Inloopochtenden kunt u de school in bedrijf zien. Er is dan gelegenheid om vragen te stellen over bijv. de werkwijze, de specifieke Montessori materialen en de nieuwe methodes die we de laatste jaren ingevoerd hebben. 
Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen en voor informatie.
 
De open dagen zijn op:
 
woensdag 30 januari van 09.00 uur tot 12.00 uur 
woensdag 13 maart van 09.00 uur tot 12.00 uur