Nieuwsbrieven

Onze manier van communiceren: digiDUIF (heet vanaf schooljaar 18-19 Social Schools)
 
Communicatie tussen u en ons vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Om onze doelstelling te realiseren hebben wij de service van digiDUIF gekozen, waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail, SMS en Apps te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. 

Apps

Voor het ontvangen van informatie via digiDUIF kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de Digiduif app. Via de app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten, kunt u zich inplannen voor een ouderavond en heeft u direct toegang tot de klassenlijst.
De berichten worden ook gepushed via een melding (push notificatie) waardoor de berichten direct op een tablet of smartphone worden getoond. De app kunt u vinden in de App store of Google play.

Kosten en activering

Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Verder vragen wij u om na het ontvangen van de activeringscode uw kind(eren) eenmalig te activeren. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van digiDUIF? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen.

Een account aanmaken

Heeft u nog geen account? Ga naar https://mijn.digiduif.nl/Accounts/Register en maak eerst uw account aan.
Vervolgens kunt u uw kind koppelen aan uw account via 'Nieuwe connectie' en u gebruikt daarbij
de activeringscode.Deze activeringscode staat in de brief, die u van de groepsleerkracht heeft ontvangen.

  • Heeft u al een account? Log in bij digiDUIF en ga direct naar 'Nieuwe connectie'.
  • Klik hier voor de helpfunctie in Digiduif.

 Als u meerdere kinderen op school heeft, ontvangt u meerdere brieven met  verschillende codes en deze moeten apart worden ingevoerd  (via functie 'Nieuwe connectie' nadat u bent ingelogd)

Gescheiden ouders aanmelden
Gescheiden ouders maken gebruik van dezelfde brief met activeringscode. Zij kunnen indien gewenst echter wel ieder een persoonlijk gebruikersaccount aanmaken, met hun eigen e-mailadres en persoonlijk wachtwoord. Beide ouders ontvangen hierdoor altijd dezelfde informatie voor hun kind of kinderen, maar wel ieder via hun eigen account.

Klik hier voor extra uitleg voor gescheiden ouders.